Oglašavanje i reklamiranje na portalu Istočna Hercegovina: pošaljite upit ili pozovite +387 66 470051

Marketing

logo


Imate poruku koju želite da plasirate? Proizvod koji biste da prodate? Saopštenje koje želite da bude viđeno i plan koji biste da ostvarite?

Možemo da budemo od pomoći!

Tu se ne završava Vaše tržište, jer preko društvenih mreža, pre svega Facebooka i Twittera možemo Vam obezbediti još bolji put do potencijalnih klijenata i otvoriti potpuno nova tržišta.

Jedni smo hercegovački internet portal prilagođen svim mobilnim uređajima i pametnim telefonima. ANDROID aplikacija “IstocnaHercegovina” sastavni je dio našeg portala. Sve ovo ima za cilj da omogući čitaocu pristup sadržajima portala u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Naši čitaoci i Vaši potencijalni kupci su stanovnici Istočne Hercegovine, koriste računar i Internet, imaju između 18 i 45 godina. Dakle, mnogo pari očiju će videti Vašu poruku, a mi ćemo se potruditi i da je zapamte, jer posebnu pažnu posvećujemo saradnji sa klijentima.

Saslušaćemo Vas, odrediti zajedno Vaše potrebe, osmisliti i predložiti optimalnu kampanju.

Ovim se naša saradnja ne završava, naprotiv. Nastavljamo da pratimo tok kampanje, predlažemo poboljšanja, pratimo Vašu konkurenciju i ukazujemo na njihove dobre poteze. Naš zajednički cilj je unapređenje Vašeg poslovanja.

Izgrađeni imidž pouzdanog, apolitičnog, nepristrasnog i finansijski stabilnog medija prenosimo na naše klijente i time oglašavanju dajemo svoj lični pečat.

marketing

 

Voleli bismo da i sa Vama ostvarimo saradnju na koju ćemo biti ponosni.

Kontaktirajte nas:

admin@istocnahercegovina.com

+387 66 470 051

Dokumenti za preuzimanje

  1. Ponuda za reklamiranje i oglašavanje (Media kit 2015)

Ukoliko Vam je potreban Web sajt, CMS, Android aplikacija, Web Marketing, Hosting i druge Web usluge kontaktirajte: