Oglašavanje i reklamiranje na portalu Istočna Hercegovina: pošaljite upit ili pozovite +387 66 470051

MSD TREBINJE: Vučurević i tzv. „Savez za promjene” u teškoj agoniji

Stranke okupljene oko tzv. ”Saveza za promjene” predvođene gradonačelnikom Trebinja Slavkom Vučurevićem iako su na vlasti i imaju šansu da rade, ne mogu da oproste SNSD-u i predsjedniku Republike Srpske dobre stvari koje nastavljaju da čine za Trebinje i Hercegovinu.

msd_logo

Iako smo u Trebinju opozicija ne želimo dozvoliti da nesposobna vlast okupljena oko tzv. ”Saveza za promjene” i gradonačelnika Vučurevića uništi sve dobro što je urađeno, te ”vozeći u rikverc” unazade Trebinje i Hercegovinu.

Rezultate njihovog nerada na svojoj koži dobro osjete svi građani, a za predizborna obećanja ih više niko i ne pita jer je odavno jasno da je aktuelna vlast apsolutno nesposobna nositi se sa problemima, tako da napredak i pomake niko i ne očekuje.

Svoju nesposobnost, stoga, pokušavaju prikriti halabukom, saopštenjima bez argumenata, lažima i najprizemnijim i najgrubljim uvredama na račun SNSD-a i predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

Najsvježiji primjer je sramotna izjava Slavka Vučurevića  koji za predsjednika Dodika kaže ”da ima zdravstveno uvjerenje, koje ga amnestira od bilo kojeg postupka. Sa takvim papirom u Fondu se ostvaruju invalidska prava”. Vučurević se ne zaustavlja ni na toj ”dijagnozi” pa nastavlja s uvredama ”…da njegova faca govori o njegovom psihofizičkom stanju. Podočnjaci, izdužena faca, te neartikulisani govor, pokazuju to da se nalazi u agoniji”.

Ove izjave najviše govore o onima od kojih dolaze i jasno potvrđuju da se Vučurević i tzv. ”Savez za promjene” u Trebinju nalaze u teškoj agoniji.

Što se tiče izjava o zdravstvenim uvjerenjima s kojima se mogu ostvariti  invalidska prava jasno je da je to Vučureviću kao rukovodiocu Fonda PIO Trebinje dobro poznata materija kojom se danas, nažalost, moraju baviti Tužilaštvo i policija zbog mnogobrojnih lažnih i kupljenih invalidskih penzija. 

Gradonačelniku Vučureviću dobronamjerno savjetujemo da provjeri svoje psihičko stanje, jer govori nepovezano,  nerijetko gubi kontrolu, a njegovi postupci postaju štetni za širu zajednicu.

Da nije tako gradonačelnik Trebinja vjerovatno ne bi lično,„preko svojih“, nagovarao radnice ”Nikole Tesle” u Bileći da stupe u štrajk i to samo dan nakon najava da će se situacija u tom preduzeću normalizovati.

Spletkarenja pokušava nastaviti i oko ”Novoteksa” pa radnice poziva na ulicu i pred Vladu Republike Srpske koja je kupila ovo preduzeće i preuzela odgovornost kako bi sačuvala radna mjesta.

Da Vučurević ne zna šta priča svjedoči i primjer da na Milima postavlja kamen temeljac za ”Trebinjske vrtove sunca”, a pred novinarima i kamerama u rukama drži i predstavlja projekat imaginarne investicije apart hotela ”Moskva”.

slavko

I dok se tzv. Savez za promjene sakriven iza Vučurevića bavi spletkama, optužbama i zabavljanjem javnosti, SNSD i predsjednik Republike Srpske nastoje realizovati projekte koji će u Hercegovini otvoriti nova radna mjesta i dati šansu svima onima koji hoće da rade.

Nažalost kod aktuelne lokalne vlasti šansa se daje samo političkim istomišljenicima i „rodbini“ koji se  zaposle da nebi ništa radili nego prozivali druge koji pokušavaju da isprave greške koje su godinama pravljene baš zaslugama onih koji su trenutno „najbučniji“. Očit primjer je i u Administrativnoj službi grada Trebinja, gdje obezbjeđenje „čuva“ samo one koji ne misle kao oni, a nije bitno što ništa ne rade!

Saopštenje GO MSD Trebinje