Oglašavanje i reklamiranje na portalu Istočna Hercegovina: pošaljite upit ili pozovite +387 66 470051

Naš portal možete pratiti i na Android telefonima!

Portal Istočna Hercegovina jedini je portal prilagođen svim mobilnim uređajima i pametnim telefonima. Od danas sastavni dio našeg portala je Android aplikacija “Istocna Hercegovina”. Cilj nam je da omogućimo čitaocu pristup sadržajima portala u svakom trenutku i na svakom mjestu.

android-banner

Android aplikaciju kao i kompletan portal razvio je tim okupljen oko portala Istočna Hercegovina. Ukoliko Vam je potreban Web sajt, CMS, Android aplikacija, Web Marketing, Hosting i druge Web usluge kontaktirajte nas:

Portal Istočna Hercegovina bilježi stalni rast čitanosti i sa 2000 unikatnih posjeta dnevno već imamo značajnu ulogu na medijskom nebu ove regije.

Istočna Hercegovina je pouzdan, apolitičan, nepristrasan i nezavisni hercegovački internet portal. Svojim sadržajem i informacijama obuhvaćamo sve opštine Istočne Hercegovine. Cilj nam je da vas brzo, redovno i tačno obavještavamo o svim važnim događajima vezanim za Istočnu Hercegovinu.

Istočna Hercegovina stremi da bude prvi regionalni info portal koje podiže nivo svesti građana Istočne Hercegovine i razumevanja o aktuelnim pitanjima u tom delu zemlje kroz prikupljanje i distribuciju informacija, istraživanja i analitičko novinarstvo.


Android aplikaciju možete besplatno preuzeti Vašim pametnim telefonom, na linku ili automtski preuzeti koristeći aplikaciju QR Code Reader na sledećem QR kodu:

qr code IH android

Ukoliko imate poruku koju želite da plasirate? Proizvod koji biste da prodate? Saopštenje koje želite da bude viđeno i plan koji biste da ostvarite? 

Možemo da budemo od pomoći!

Tu se ne završava Vaše tržište, jer preko društvenih mreža, pre svega Facebooka i Twittera možemo Vam obezbediti još bolji put do potencijalnih klijenata i otvoriti potpuno nova tržišta.

Naši čitaoci i Vaši potencijalni klijenti ili kupci su stanovnici Istočne Hercegovine, koriste računar i Internet, imaju između 18 i 50 godina. Dakle, mnogo pari očiju će videti Vašu poruku, a mi ćemo se potruditi i da je zapamte, jer posebnu pažnu posvećujemo saradnji sa klijentima.

Saslušaćemo Vas, odrediti zajedno Vaše potrebe, osmisliti i predložiti optimalnu kampanju.

Ovim se naša saradnja ne završava, naprotiv. Nastavljamo da pratimo tok kampanje, predlažemo poboljšanja, pratimo Vašu konkurenciju i ukazujemo na njihove dobre poteze. Naš zajednički cilj je unapređenje Vašeg poslovanja.

Izgrađeni imidž pouzdanog, apolitičnog, nepristrasnog i finansijski stabilnog medija prenosimo na naše klijente i time oglašavanju dajemo svoj lični pečat.

Kontaktirajte nas:

admin@istocnahercegovina.com

+387 66 470 051

 

Dokumenti za preuzimanje

  1. Ponuda za reklamiranje i oglašavanje (Media kit 2015)