Oglašavanje i reklamiranje na portalu Istočna Hercegovina: pošaljite upit ili pozovite +387 66 470051

Work and Travel program: Prilika studentima da rade i putuju u SAD

Uključenjem na program Work & Travel posredstvom agencije Ideas (www.ideas.rs) student imaju priliku za uzbudljivu ljetnju avanturu. Radite, putujte, doživite nezaboravno iskustvo.

usa-work-and-travel

U ponudi se nalaze poslovi na atraktivnim lokacijama (spisak poslova se nalazi na sajtu agencije www.ideas.rs) sa satnicama i do 15$, što pruža dobre mogućnosti za zabavu i zaradu. Ukoliko želite da radite, a da pri tome naučite da igrate golf, da budete fotograf, spasilac na plaži, server, bellboy i sl., onda nema šta da čekate.

Prijavite se!

Agencija Ideas postoji već sedam godina. Posredstvom agencije Ideas na program se uključi nekoliko stotina studenata godišnje.  U ponudi su uvijek atraktivna mjesta i dobro plaćene pozicije tako da se studenti sve vise uključuju na ovaj program.  Work & Travel program je jedan od programa kulturne razmjene koji je zvanično podržan od strane U.S. Department of State (Ministarstvo spoljnih poslova Sjedinjenih Američkih Država).

Glavni cilj ovog programa je da se omogući studentima iz različitih zemalja svijeta da tokom ljetnjeg raspusta, posjete Ameriku, usavrše jezik i upoznaju se sa poslovnim običajima, jezikom, kulturom i filozofijom života Amerike, a ujedno i sa drugim studentima koji su na istom programu.Tokom boravka u Americi student dobija radnu dozvolu, koja može da traje najduže četiri mjeseca i posao (koji obezbjeđuje agencija) koji je tako zamišljen da pokrije troškove putovanja i života u toku trajanja programa, ali i mogućnost zarade. Po završetku radne vize student može da ostane u Americi još jedan mjesec (takozvani “grace period”).

Većina učesnika iskoristi ovo vrijeme za putovanje do nekih od najatraktivnijih destinacija kao što su Hollywood, New York, Las Vegas, Grand Canyon i sl.Studentima su prije svega dostupni poslovi iz uslužnih djelatnosti – rad u hotelima, restoranima, zabavnim parkovima, prodavnicama suvenira itd.

Takođe, postoje i druge vrste poslova koje student bira u zavisnosti od svojih afiniteta i prevashodne motivacije za odlazak na program. Uz osnovni posao koji dobija student može da pronađe i dodatni posao. Sto znači da ako je učesnik vrijedan i odgovoran postoji mogućnost veoma dobre zarade.

Za sve informacije posjetite linkove ispod ili pišite na mail:

www.ideas.rs

www.facebook.com/ideasbih

E-mail: rade_cuk1990@hotmail.com.